LAPPLAND MEDIA AB

Låt oss skapa DIN berättelse.
Norrbotten.

LAPPLAND MEDIA AB
  • fotograf Luleå
  • fotograf norrbotten
  • drönarfotograf
  • foto och filmuppdrag i Luleå
  • Brightnest Luleå

Foto och filmuppdrag i Norrbotten

Peter Rosén har arbetat som fotograf i Norrbotten i över 25 år och har kontor i Luleå och Abisko. Peter levererar filmer och stillbilder från Norrbotten där ljuset är centralt och med innehåll från olika utomhusaktiviteter, samisk kultur, djur, landskap, norrsken och midnattssolen. Han sponsras av Canon och är ambassadör för Manfrotto och Tura Scandinavia och erbjuder utrustning av hög kvalitet.

Se gärna vår bildbyrå med mer än 7000 bilder och filmklipp från Norrbotten: Lapplands bildbyrå

Fotografering

Låt oss diskutera er ide och så skapar vi den åt er. Kvalité och ljus är ledord och vi använder marknadens bästa utrustning med bland annat Canon R5 och R5C och objektiv från 14-800mm. Tillgång till studio med green screen, gömslen för både land och vatten, undervattenshus, avancerad och automatisk time lapse som kan kontrolleras remote och som används bland annat för byggen.

Film

Vi kan filma i upp till 8K RAW och har objektiv från 14-800mm. Vi har även Syrps motoriserad räls med pan/tilt, DJI Ronin S gimbal, Aputure 300 ljus, trådlösa remote system för kameror, egenutvecklad fjärrstyrd automatisk time lapse (bra för byggprojekt), gömslen för djur/fågelfilmning på både land och vatten. Kameror för undervattensfilmning. Antingen levererar vi filmklipp åt er eller så skapar vi en färdig film.

Drönarfotografering

Med drönaren DJI Inspire 2 kan vi skapa bilder och filmer med ovanliga vinklar. Film kan levereras i 5.2K Cinema DNG eller Apple ProRes för stor flexibilitet i redigeringen.
YOURS kommunikationsbyrå
Med drönaren DJI Inspire 2 kan vi flyga upp till 120 meters höjd och få ett fint perspektiv på bilder och filmer. Naturligtvis har vi alla tillstånd och ansvarsförsäkring via Svedea.

Med en 3-axlig gimbal (DJI Ronin S) och en motoriserad rigg / skena kan vi styra rörelser i filmer och timelapse-filmer. Vi har en green screen och tillgång till en studio för fotografering av produkter och porträtt. Peter Rosén har god kunskap om 2,5D-animationer (tex skapa film från stillbilder), avancerad timelapse-redigering, filmredigering i Adobe Premiere Pro, After Effects och Photoshop. Vi kan grundläggande ljudläggning men för mer avancerad ljudmix samarbetar vi med andra företag i regionen.

Kom du på din idé idag? Kanske är det sommar men du vill inkludera vinterklipp/bilder? Lappland Media har ett stort arkiv med både bilder och film från Norrbotten som kan användas för att höja nivån några steg. Videorna nedan beskriver Peters huvudintressen och innehåller olika tekniker som timelapse, 2.5D-animationer från stillbilder och drönarklipp.

Se gärna : Lappland´s bildbyrå

Detta är Lappland. Låt oss skapa DIN berättelse.

Lappland från ovan.

Filmning/fotografering i svagt ljus.

Produktfotografering.

Time lapse över lång tid.

Reklamfilm.


© 2021 Peter Rosén/Lappland Media AB
All rights reserved