fbpx
LAPPLAND MEDIA AB

Låt oss skapa DIN berättelse.
Norrbotten.

LAPPLAND MEDIA AB
  • fotograf Luleå
  • fotograf norrbotten
  • drönarfotograf
  • foto och filmuppdrag i Luleå
  • Brightnest Luleå

Foto och filmuppdrag i Norrbotten

Peter Rosén har arbetat som fotograf i Norrbotten i över 25 år och har kontor i Luleå och Abisko. Peter levererar filmer och stillbilder från Norrbotten där ljuset är centralt och med innehåll från olika utomhusaktiviteter, samisk kultur, djur, landskap, norrsken och midnattssolen. Han sponsras av Canon och erbjuder utrustning av hög kvalitet.

Fotografering

Låt oss diskutera er ide och så skapar vi den åt er. Kvalité och ljus är ledord och vi använder marknadens bästa utrustning med bland annat Canon 1DX Mark III och objektiv från 14-800mm. Tillgång till studio med green screen, gömslen för både land och vatten, undervattenshus mm.

Film

Vi kan filma i upp till 5,5K RAW och har objektiv från 14-800mm. Antingen levererar vi filmklipp åt er eller så skapar vi en färdig film.

Drönarfotografering

Med drönaren DJI Inspire 2 kan vi skapa bilder och filmer med ovanliga vinklar. Film kan levereras i 5.2K Cinema DNG eller Apple ProRes för stor flexibilitet i redigeringen.
YOURS kommunikationsbyrå
Med drönaren DJI Inspire 2 kan vi flyga upp till 120 meters höjd och få ett fint perspektiv på bilder och filmer. Naturligtvis har vi alla tillstånd och ansvarsförsäkring via Svedea.

Med en 3-axlig gimbal (DJI Ronin S) och en motoriserad rigg / skena kan vi styra rörelser i filmer och timelapse-filmer. Vi har en green screen och tillgång till en studio för fotografering av produkter och porträtt. Peter Rosén har god kunskap om 2,5D-animationer (tex skapa film från stillbilder), avancerad timelapse-redigering, filmredigering i Adobe Premiere Pro, After Effects och Photoshop. Vi kan grundläggande ljudläggning men för mer avancerad ljudmix samarbetar vi med andra företag i regionen.

Kom du på din idé idag? Kanske är det sommar men du vill inkludera vinterklipp/bilder? Lappland Media har ett stort arkiv med både bilder och film från Norrbotten som kan användas för att höja nivån några steg. Videorna nedan beskriver Peters huvudintressen och innehåller olika tekniker som timelapse, 2.5D-animationer från stillbilder och drönarklipp.

Detta är Lappland. Låt oss skapa DIN berättelse.

Lappland från ovan.

Turist video.

Filmning/fotografering i svagt ljus.

Produktfotografering.

Time lapse över lång tid.

Reklamfilm.


© 2021 Peter Rosén/Lappland Media AB
All rights reserved