LAPPLAND MEDIA AB

Låt oss skapa DIN berättelse.
Norrbotten.

LAPPLAND MEDIA AB
  • fotograf Luleå
  • fotograf norrbotten
  • drönarfotograf
  • foto och filmuppdrag i Luleå
  • Brightnest Luleå

Foto och filmuppdrag i Norrbotten

Peter Rosén har arbetat som fotograf i Norrbotten i 25 år och har kontor i Luleå och Abisko. Peter levererar filmer och stillbilder från Norrbotten där ljuset är centralt och med innehåll från olika utomhusaktiviteter, samisk kultur, djur, landskap, norrsken och midnattssolen. Han är ambassadör för Manfrotto och Tura Scandinavia och erbjuder utrustning av hög kvalitet.

Se gärna vår bildbyrå med mer än 8000 bilder och filmklipp från Norrbotten: Lapplands bildbyrå

Fotografering

Låt oss diskutera er ide och så skapar vi den åt er. Kvalité och ljus är ledord och vi använder marknadens bästa utrustning med bland annat 2 st Canon R5 och objektiv från 14-800mm. Tillgång till studio med green/blue screen, gömslen för både land och vatten, undervattenshus som kan styras via dator, avancerad och automatisk time lapse som kan kontrolleras remote och som används bland annat för byggen, motoriserad räls för snygga åkningar, drönare. Och framförallt ett öga för hur bra bilder och filmklipp skapas.

Film

Vi kan filma i upp till 8K RAW och har objektiv från 14-800mm. Vi har även Syrps motoriserad räls med pan/tilt, DJI Ronin RC3 pro gimbal, Aputure 300 ljus, trådlösa remote system för kameror, egenutvecklad fjärrstyrd automatisk time lapse (bra för byggprojekt), gömslen för djur/fågelfilmning på både land och vatten. Kameror för undervattensfilmning. Antingen levererar vi filmklipp åt er eller så skapar vi en färdig film.

Drönarfotografering

Med drönaren Mavic 3 pro cine kan vi skapa bilder och filmer med ovanliga vinklar. Film kan levereras i log och 5.2K Apple ProRes för stor flexibilitet i redigeringen.
bilder Norrbotten
Med drönaren Mavic 3 pro cine kan vi flyga upp till 120 meters höjd och få ett fint perspektiv på bilder och filmer. Naturligtvis har vi alla tillstånd och ansvarsförsäkring via Svedea.

Med en 3-axlig gimbal (DJI Ronin RC3 pro) och en motoriserad rigg / skena kan vi styra rörelser i filmer och timelapse-filmer. Vi har en green screen och tillgång till en studio för fotografering av produkter och porträtt. Peter Rosén har god kunskap om 2,5D-animationer (tex skapa film från stillbilder), avancerad timelapse-redigering, filmredigering i Adobe Premiere Pro, After Effects och Photoshop. Vi kan grundläggande ljudläggning men för mer avancerad ljudmix samarbetar vi med andra företag i regionen.

Kom du på din idé idag? Kanske är det sommar men du vill inkludera vinterklipp/bilder? Lappland Media har ett stort arkiv med både bilder och film från Norrbotten som kan användas för att höja nivån några steg. Videorna nedan beskriver Peters huvudintressen och innehåller olika tekniker som timelapse, 2.5D-animationer från stillbilder och drönarklipp.

Lappland Medias bildbyrå innehåller mer än 8000 sökbara filmklipp och bilder från Norrbotten. Se gärna : Lapplands bildbyrå

Detta är Lappland. Låt oss skapa DIN berättelse.

Lappland från ovan.

Filmning/fotografering i svagt ljus.

Produktfotografering.

Time lapse över lång tid.

Reklamfilm.


© 2023 Peter Rosén/Lappland Media AB
All rights reserved