fbpx

Covid-19 information

Lappland Media kommer att se till att alla våra gäster och guider skyddas mot Covid-19 under våra turer. Vi arbetar bara med små grupper med maximalt 7 deltagare. Det är färre än någon annan fototur i Kiruna eller Abisko. Vårt hotell / lodge är små och för det mesta är vi utomhus. Detta kommer att minimera risken för Covid-19 för oss alla. Vi kommer att se till att handsprit och ansiktsmasker kommer att finnas tillgängliga på begäran under hela tiden som du är hos oss. Skulle det bli reseförbud inom Sverige så kommer du att ha rätt till en ersättningtur vid ett annat datum. Beslut om detta görs 7-14 dagar före turens startdatum.

För närvarande tror vi att vi kan köra turerna på ett säkert sätt. Men på grund av osäkerheten för alla resenärer har vi uppdaterat vår bokningspolicy så att vi kan vara mer flexibla med ändringar och avbokningar under dessa osäkra tider. Ett tips är att se över sin reseförsäkring, De flesta bolag tillhandahåller ett utökat resskydd mot en låg kostnad som ersätter dina utgifter om du själv skulle få symptom av Covid-19 och inte kan komma.

Med anledning av Covid-19 pandemin måste du vara symptomfri för att delta. Om du har några symptom som kan relateras till coronaviruset Covid-19 så ska du stanna hemma. Du måste vara symtomfri minst 48 timmar innan resa. Guide/arrangör har rätt att neka dig deltagande om du visar symptom som kan relateras till Covid-19. Det är ditt eget ansvar att se till att du har en rese-, sjuk- och avbokningsförsäkring. Kontrollera med ditt försäkringsbolag exakt vad som ingår och om det finns några undantag för Covid-19.

Läs våra bokningsvillkor här och kontrollera gärna din reseförsäkring.

© 2020 Peter Rosén/Lappland Media AB
All rights reserved